tirsdag den 24. juni 2014

Nå... nå...

Var til eksamen i dag. Fik 2.
Er glad for at have bestået. Lidt ærgerlig over, at det gik så dårligt med noget, jeg har lagt så mange kræfter i. Men som min søde veninde siger, så er det flot klaret, når man tænker på hvor meget, jeg har skullet kæmpe med den sidste, lange tid.

Jeg mangler bare at høre, om min skriftlige opgave er bestået - så kan jeg holde sommerferie med ro i sindet. (Please vær bestået, please)

2 kommentarer:

 1. Helt vildt tillykke!! Bestået!! Det kan jo slet ikke sammenlignes med Ikke-bestået, vel?!
  Giver veninden ret, godt kæmpet, med det livet ellers kaster i armene på dig!

  Jeg krydser fingre og tæer!!

  SvarSlet
 2. Hvor er det fedt! Tillykke! Kan sagtens sætte mig ind i dit sted mht karakteren, 2 er ikke den fedeste karakter at få, især ikke når man har brugt så meget energi på at læse. Men det er så skønt at der ikke er et hængeparti, det dræner fuldstændigt at dumpe, og så skulle tage eksamen om. Du kæmper virkelig en kamp ved siden af studiet, så synes at det er så fedt at du bestod!

  Jeg er lige blevet færdig med at læse en bog om Ole Henriksen (Livet er en gave), der stod en del pladder som jeg let og elegant sprang over, men der var godt nok også en del pasager hvor jeg tudbrølede. Kæft han har været ude for lidt af hvert. Ved ikke om du får lige så meget ud af at læse bogen og hans syn på livet som jeg har fået. Men vil ihvertfald gerne anbefale den.

  Krydser fingrene for at du består den skriftlige også.

  SvarSlet