torsdag den 12. december 2013

Fa-fa-fa-fa-fashion - la la la la

Først var jeg lidt forvirret.
Over at jeg så en pige, siden en anden, der gik rundt i stramme sportsbukser sammen med en veninde - sådan helt casual, som om det var normalt tøj. 
Men tænkte, at vedkommende lige måtte være kommet fra et træningscenter. Og var på vej hjem. I bad. 

Men pludselig var de over det hele. Unge piger i sådan nogle sorte løbetights med reflekser og lignende, enten parret med nittestøvler eller nike airs (grimme, grimme sko! Jo, det er!) Og iført en lille swingerpels, på shopping med mutti eller x antal veninder. 

Helt ærligt?! Jeg synes, det er SÅ ulækkert. Fordi jeg forbinder det med (især hvis du har sportssko på!), at du lige kommer fra træning. Og derfor er klam og svedig. Og bør skynde dig hjem i bad og tage RIGTIGT tøj på. Inden du begiver dig ud igen. 

Hører I? I er klamme. 
Punktum. 

(Ikke forstået på den måde, at det er klamt at træne og at svede. Nej nej. Go for it. Men jeg vil ikke have det indenfor min intimsfære. Som er sådan cirka alt inden for Københavns volde.) 

Men jeg burde have set det komme. At unge piger nu om dage er fashion-retarderede. For de tog jo bæltetasken til sig. Men misforstod noget helt grundlæggende. Og brugte den som skuldertaske… 4 kommentarer:

 1. Og i mellemtiden var sparkedragten in. Den er helt vildt sød, hvis man er under 7 år!!!
  Uden den mindste tvivl, det hyggeligste søndag-hjemme-nulre-tøj, men fame ikke noget voksne mennesker går ud i virkeligheden i!!
  Halvgamle koner i Bilka i sådan en fætter... Det giver indtrykket af, at man lige er væltet ud af sengen og for alt i verden, SKAL have købt ind til ungernes madpakker.. Inden lukketid.
  Med den nye lukkelov, så burde det kunne lade sig gøre at købe ind, når man har fået tøj på..
  Uf

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig. Jeg har en i pyjamasøjemed - men ved du hvad? Jeg gider næsten aldrig bruge den (vi taler om, at det er år siden sidst) fordi den er så pokkers besværlig, når man skal tisse!

   Jeg glemmer aldrig, da min dansklærer i gymnasiet - som virkelig var pensionsmoden med bobbet hår i en kæk, lilla skyldning - troppede op i wannabe Buffalos et par år efter, de var toppet på modelisten. Og hun brugte dem al min resterende tid på gym. Jøsses…

   Den nye lukkelov… jeg er ikke fan.
   Men det bliver jeg sikkert. Ligesom jeg er blevet det af søndagsåbent.

   Slet
 2. Jeg har ikke lagt mærke til det endnu. Det kan være at jeg ikke ser andet næste gang jeg skal på arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er måske ikke det allermest udbredte (fordi det er så skørt), men jeg har set det meget i kystbanetoget, når jeg har pendlet mellem København og mine forældre i Nordsjælland. Men hvis the rich kids gør det, så gør de fleste det sikkert lige om lidt.

   Slet