søndag den 4. maj 2014

Hr. Selvoptaget

Jeg døjer virkelig med en masse usikkerhed omkring min studieopgave, som gør mig helt apatisk. Alt det jeg burde gøre! I stedet binger jeg tv-serier eller spiller barnagtige apps til min telefon mister strømmen.

Mest fylder dog savnet til ham - og ikke så meget som kæreste, men som ven og samtalepartner.
Så i sidste uge ringede jeg til ham. Om jeg ikke måtte fortælle ham om min opgave. Jeg ville gerne høre hans syndspunkt og gode tanker omkring emnet, og hvordan jeg mon kunne gribe det an. Understregede at det bare var venskabeligt, ikke noget vi skulle gøre ansigt-til-ansigt.

Han sagde nej. Det var ikke så godt. "Men vi kan snakke sammen i næste uge."
Han afviste, fordi vi ellers ville ende i samme skæve kæreste-agtige gænge. Mente han.

Mistede måske jeg alt for ham der… synes, det er grotesk, så selvoptaget han er. Ja, det var ikke et banalt ønske, jeg havde. Men det var vigtigt for mig. Og det kunne han ikke gøre for mig.

Er så skuffet. Færdig med ham! Har prioriteret hans liv fremfor mit eget så ofte.

P.s. Jeg har heller ikke hørt fra ham. Men tror det skyldes, at han ligger i druk.

P.p.s. … eller er det mig, der er gal på den med henblik på ovenstående?
5 kommentarer:

 1. Efter min bedste overbevisning, så er han ikke din tid værd! Heller ikke dine tanker! En alkoholiker er den største egoist, som kun tænker på sig selv.
  Lige så rare, søde, kloge og nærværende de kan være i ædru tilstand, lige så dumme, selvoptagede og frastødende, er de, når alkoholen kommer indenbords.

  Mit bedste råd til dig er, tal med en veninde om dig opgave, eller din mor, eller en anden, som vil kunne give dig det feedback du har brug for.
  Og glæd dig over, at alle dine beslutninger, er dine og du tager dem for, at gøre dig selv glad!! Det tager tid, at samle sig selv op, efter et forhold til en drukmås, men små skridt i den rigtige retning, er i den rigtige retning!! Og når du er kommet langt nok væk, kan du vende dig om, med et stort smil på dit, garanteret kønne, !! ansigt og give din baggrund fingeren!! Og samtidig glæde dig over, at det, du har lært gennem alt det her, har gjort dig til et stærkere menneske!
  Det eneste jeg fortryder ved, mit 10 år lange forhold til en alkoholiker er, alt det lort mine unger (som ikke er hans) har kæmpet med siden og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er det forhold, det har givet dem alt det at slås med!
  Men det, jeg har lært og været igennem, har gjort mig til den, jeg er i dag og jeg er godt tilfreds!!
  Så jeg sender dit et ønske om ALT det bedste i verden og håber du finder en, du kan snakke med også i forhold til din opgave

  Lotte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fin kommentar - jeg er meget enig! Jeg har også været i et forhold (ikke til en alkoholiker dog), hvor jeg tog den for langt og sænkede mine forventninger uhensigtsmæssigt lavt for overhovedet at kunne være i det. Det tog mig så langt tid at rive mig fri, og det er først nu jeg har kunne vende skuffelsen over mig selv, og det jeg blev i, til stolthed over at jeg forlod en mand jeg elsker, fordi jeg simpelthem fortjener bedre. Og over at jeg er ude på den anden side nu - stort set intakt :) jeg hepper så meget på dig (og jeg har endda kun læst din blog i et par uger)!

   Slet
  2. Lotte, jeg kender dig ikke, men det er de skønneste kommentarer, du kommer med.
   Selv om jeg synes, jeg er rigtig god til at snakke med mine mange skønne og fantastiske venner, så rammer du alligevel noget rigtigt. For jeg trækker mig fra dem. Det er også en grund til, at jeg har det svært. Jeg føler mig ensom, og jeg føler ikke, jeg er noget værd for andre - hvilket er noget, jeg skaber helt for mig selv. Flere venner rækker ud til mig, og andre står på spring, hvis jeg gav det mindste kny!
   Men… lige nu er det svært. At række ud.
   Ligesom alt andet.

   Slet
  3. Maria - det er meget stærkt formuleret, det med stolthed over at forlede en dårlig mand, på trods af kærlighed.
   Dertil er jeg ikke nået… langtfra. Men jeg håber, jeg når dertil.
   Tak for din kommentar!

   Slet
  4. Du er det værd!! Meget mere end, du selv aner, men du skal tro på det selv. Og det kan være svært, særlig fordi selvværet nok er jokket ned under gulvbrædderne.
   Men du er, som jeg læser det, i gang med at vrikke sømmene op af de satans gulvbrææder med det største koben!!
   Keep up the good work!! :-)

   Slet