torsdag den 20. februar 2014

Det føles rigtigt

Tak for de søde kommentarer på min "bombe" i sidste indlæg.

Jeg kan ikke sige andet end, at det føles rigtigt. M e n: At jeg passer på mig selv.

2 kommentarer:

 1. Jeg synes du er modig, åben og stærk. Det kræver sin kvinde at turde gå med følelsen, og heldigvis er det ikke sådan at blot fordi man gør det, så forsvinder al fornuft.
  Når jeg ser tilbage er det ikke de følelser jeg gik med, som jeg fortryder. I særdeleshed ikke de erfaringer - heller ikke de dårlige, jeg fik på den konto.
  Jeg ved ikke om det ændrer sig. Hvordan fortrydelsen ser ud når jeg bliver ældre. Jeg er 50 år og indtil videre er der god overensstemmelse mellem de valg jeg traf og de oplevelser og erfaringer jeg fik med. Og der er meget mere at hente, hvis man tør og giver sig selv lov...

  Nyd det - mærk det hele :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.
   Jeg har en aftale med mig selv om, at jeg ikke vil fortryde de valg, jeg har taget - der er nogle ting, der ligger år tilbage, som jeg fortryder. Men det var ting, jeg ikke helt havde overvejet konsekvensen af. Jeg véd godt, at jeg kan blive rigtig såret og blive bombet tilbage til start ved at se ham igen - men jeg tror, jeg ville fortryde i højere grad, hvis jeg ikke gjorde det. Denne gang med fokus på mavefornemmelsen og evnen til at sige fra, når han går over stregen.

   Det føles godt og rigtigt… på trods af vores grimme fortid.

   Slet