mandag den 24. februar 2014

Sleeping beauty/sleepy beast

Det går som skrevet okay for tiden. Med humør, arbejde og livet generelt.

Men jeg kan stadig ikke sove. Og det bliver man sgu småvanvittig af.

Jeg synes, jeg har prøvet alt… også at lukke computeren og smide den ad helvede til, ditto med telefonen, så den ikke forstyrrer og frister i sengen.
Meditation og så videre.
Ingen morfar i løbet af dagen. Ingen sukker og ingen koffein nogle timer inden sengetid. Motion i løbet af dagen, men ikke for tæt på sengetid heller…

Mine nye urte-lykke-piller har endda baldrian i, som jo skulle være beroligende. Men det gør ingen forskel.

What to do? Jeg er ør og skør og forvirret af søvnunderskud, og mine morgener er et helvede, hvor jeg ikke kan komme ud af fjerene, med mindre jeg S K A L!

4 kommentarer:

 1. Har du overvejet hypnose?
  Kender et godt sted :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sådan én, der har ca. 2200 tilbage, når de faste udgifter er betalt - så det må godt være noget, der ikke koster alverden. Hypnose er nok uden for min økonomiske rækkevidde :)

   Slet
 2. Motion, shopping (mega trættende faktisk), være steder hvor der er rigtig mange mennesker i løbet af dagen, at gå lange ture, at børste tænder en time inden du skal i seng (at stå i et helt oplyst rum gør bare en mere vågen), at have fjernsynet kørende og at tænke dagen igennem + "planlægge" dagen efter så der er ro i hovedet og at læse i en bog om aftenen er mine bedste råd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, min bankrådgiver vil få lidt kvababbelser, hvis jeg skal på daglige shopping-ture - gad ellers godt! Haha.
   Synes jeg har prøvet de andre tricks, du nævner… bortset fra at være, hvor der er mange mennesker. Det må jeg se, om er en mulighed - bare at stå i Magasin i en times tid. Så bliver jeg dog nok vanvittig af det i stedet.

   Slet